Rólam

Ninette vagyok, 20 éves gyógytornász hallgató. Nagyon szeretek zongorázni és hegedülni, emellett hobbim a fotózás, az olvasás - általában angol nyelven -, illetve a sütés. Imádom a klasszikus zenét, ami egy kicsit furcsának tűnhet egy 20 éves lánynál, de ez az én stílusom. Kedvenc színem a zöld.

Bővebben >>


A kinézetért és a css kódért hatalmas köszönet illeti Bóca-t!

 
Menü

Blog

Címkék

Archívum

Személyes részleg

Bejegyzésekben szereplő személyek

Elérhetőségem

Bejelentkezés
 

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.09.15. 18:48
2018.09.12. 17:54
2018.09.06. 17:04
2018.09.04. 18:40
2018.08.31. 17:12
 
Terveim
Megszerezni a jogsit
Jégkori bérletet venni
Kiolvasni egy könyvet angolul
Olv.: Coelho: Az alkimista
Legendás állatok és megf.
Venni egy húsevő növényt :D
Sikeresen vért adni
Középfokú angol nyelvvizsga
Dönteni a továbbtanulásról
Leérettségizni
Emelt biosz érettségi
Elkezdeni az egyetemet
Teljesíteni az első félévet

 

 
Chat
 
Látogatók
Indulás: 2015-10-26
 
Versenyek

 

 
Forrásaim

Kódok: LindaDesign

Nem saját képek: Pixabay

 

 

Bejegyzésekben szereplő személyek

Akiket a bejegyzésekben időnként említek majd, azokról írok egy pár sort és őket is álnéven mutatom be.

Gimis osztálytársak, főként a régebbi bejegyzésekben "bukkannak fel":

Amanda:
 Azt hiszem, hogy vele volt a legszorosabb a barátságunk a gimis évek alatt. Aztán volt egy hatalmas szünet. (részletek: 42., 43., 46., 53., 58.bejegyzés.) Később miután lerendeztük a dolgot, éreztem, hogy már teljesen más a kapcsolatunk. Én nem bíztam benne, ő meg szintén nem mondott nekem semmit, csak általános dolgokról beszélgettünk. Utána ő rájött, hogy elég nagy hibát követett el, mert kábé én vagyok az egyetlen ember, aki tényleg senkinek nem mond el semmit, és hát pont velem sikerült elrontania a barátságát. Az idő múlásával az események jobban összehoztak minket, és újra kialakult egy szorosabb barátság. Persze ez már rég nem az a fajta barátság, ami anno volt, sőt. Nem is tudom, hogy az én életemben egyáltalán létezik-e még olyan, hogy barát. Nagy valószínűséggel már nem.

Monica: Réges-régen best friendek voltunk, azután megromlott a kapcsolatunk, de utólag visszagondolva, soha nem voltunk annyira jó barátok, mint ahogy azt hittük. Elsősorban neki köszönhető, hogy nem bízok senkiben, ugyanis évekkel ezelőtt volt itthon egy "kis" családi probléma, amit már nem tudtam magamban tartani és elmondtam neki, mert úgy éreztem, hogy meg kell benne bíznom, ha legjobb barátnők vagyunk. Szóval elmondtam neki, hogy mi a helyzet, ő pedig az első adandó alkalommal, amikor volt egy kis nézeteltérésünk, már ment és mondta el a többieknek. Aztán persze még fel volt háborodva, hogy nem bízok meg benne... Egyébként mocskosul nem bírom azt az életstílust, amit ő képvisel, ezért messze elkerülöm. Mindenkinek a képébe vigyorog, a háta mögött meg jól lehordja mindenfélének, még azokat is, akik sokszor csak segíteni akarnak neki. Undorító.

Diana: Vele nem volt annyira hú de nagy barátságunk, de sokat voltunk együtt. Bírom a stílusát, jó fej, viszont egy rossz tulajdonsága, hogy eléggé pletykás.

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!