Rólam

Ninette vagyok, 20 éves gyógytornász hallgató. Nagyon szeretek zongorázni és hegedülni, emellett hobbim a fotózás, az olvasás - általában angol nyelven -, illetve a sütés. Imádom a klasszikus zenét, ami egy kicsit furcsának tűnhet egy 20 éves lánynál, de ez az én stílusom. Kedvenc színem a zöld.

Bővebben >>


A kinézetért és a css kódért hatalmas köszönet illeti Bóca-t!

 
Menü

Blog

Címkék

Archívum

Személyes részleg

Bejegyzésekben szereplő személyek

Elérhetőségem

Bejelentkezés
 

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.11.17. 19:15
2018.11.04. 17:36
2018.10.28. 12:38
2018.10.20. 18:56
2018.10.13. 19:08
 
Terveim
Megszerezni a jogsit
Jégkori bérletet venni
Kiolvasni egy könyvet angolul
Olv.: Coelho: Az alkimista
Legendás állatok és megf.
Venni egy húsevő növényt :D
Sikeresen vért adni
Középfokú angol nyelvvizsga
Dönteni a továbbtanulásról
Leérettségizni
Emelt biosz érettségi
Elkezdeni az egyetemet
Teljesíteni az első félévet

 

 
Chat
 
Látogatók
Indulás: 2015-10-26
 
Versenyek

 

 
Forrásaim

Kódok: LindaDesign

Nem saját képek: Pixabay

 

 

Bejegyzésekben szereplő személyek

Akiket a bejegyzésekben időnként említek majd, azokról írok egy pár sort és őket is álnéven mutatom be.

Gimis osztálytársak, főként a régebbi bejegyzésekben "bukkannak fel":

Amanda:
 Azt hiszem, hogy vele volt a legszorosabb a barátságunk a gimis évek alatt. Aztán volt egy hatalmas szünet. (részletek: 42., 43., 46., 53., 58.bejegyzés.) Később miután lerendeztük a dolgot, éreztem, hogy már teljesen más a kapcsolatunk. Én nem bíztam benne, ő meg szintén nem mondott nekem semmit, csak általános dolgokról beszélgettünk. Utána ő rájött, hogy elég nagy hibát követett el, mert kábé én vagyok az egyetlen ember, aki tényleg senkinek nem mond el semmit, és hát pont velem sikerült elrontania a barátságát. Az idő múlásával az események jobban összehoztak minket, és újra kialakult egy szorosabb barátság. Persze ez már rég nem az a fajta barátság, ami anno volt, sőt. Nem is tudom, hogy az én életemben egyáltalán létezik-e még olyan, hogy barát. Nagy valószínűséggel már nem.

Monica: Réges-régen best friendek voltunk, azután megromlott a kapcsolatunk, de utólag visszagondolva, soha nem voltunk annyira jó barátok, mint ahogy azt hittük. Elsősorban neki köszönhető, hogy nem bízok senkiben, ugyanis évekkel ezelőtt volt itthon egy "kis" családi probléma, amit már nem tudtam magamban tartani és elmondtam neki, mert úgy éreztem, hogy meg kell benne bíznom, ha legjobb barátnők vagyunk. Szóval elmondtam neki, hogy mi a helyzet, ő pedig az első adandó alkalommal, amikor volt egy kis nézeteltérésünk, már ment és mondta el a többieknek. Aztán persze még fel volt háborodva, hogy nem bízok meg benne... Egyébként mocskosul nem bírom azt az életstílust, amit ő képvisel, ezért messze elkerülöm. Mindenkinek a képébe vigyorog, a háta mögött meg jól lehordja mindenfélének, még azokat is, akik sokszor csak segíteni akarnak neki. Undorító.

Diana: Vele nem volt annyira hú de nagy barátságunk, de sokat voltunk együtt. Bírom a stílusát, jó fej, viszont egy rossz tulajdonsága, hogy eléggé pletykás.

 


STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK