Rólam

Ninette vagyok, 20 éves gyógytornász hallgató. Nagyon szeretek zongorázni és hegedülni, emellett hobbim a fotózás, az olvasás - általában angol nyelven -, illetve a sütés. Imádom a klasszikus zenét, ami egy kicsit furcsának tűnhet egy 20 éves lánynál, de ez az én stílusom. Kedvenc színem a zöld.

Bővebben >>


A kinézetért és a css kódért hatalmas köszönet illeti Bóca-t!

 
Menü

Blog

Címkék

Archívum

Személyes részleg

Bejegyzésekben szereplő személyek

Elérhetőségem

Bejelentkezés
 

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.09.15. 18:48
2018.09.12. 17:54
2018.09.06. 17:04
2018.09.04. 18:40
2018.08.31. 17:12
 
Terveim
Megszerezni a jogsit
Jégkori bérletet venni
Kiolvasni egy könyvet angolul
Olv.: Coelho: Az alkimista
Legendás állatok és megf.
Venni egy húsevő növényt :D
Sikeresen vért adni
Középfokú angol nyelvvizsga
Dönteni a továbbtanulásról
Leérettségizni
Emelt biosz érettségi
Elkezdeni az egyetemet
Teljesíteni az első félévet

 

 
Chat
 
Látogatók
Indulás: 2015-10-26
 
Versenyek

 

 
Forrásaim

Kódok: LindaDesign

Nem saját képek: Pixabay

 

 

Blog

Egyetemes elmélkedés

2018.07.05. 20:01, Ninette
206.

Mostanában folyton az egyetemen jár az eszem, és kíváncsi leszek, mennyire fogok majd más szemmel nézni ezekre a bejegyzésekre egyetemistaként. :D Először is, ma végre bekerült a felvibe az emelt bioszom eredménye, ezzel frissült a pontszámom is, és olyan jó volt ránézni és látni, hogy végre nem csak 395 van ott, hanem most már 435! Azt hiszem tavaly óta van ez a rendszer, hogy nem nekünk kell feltölteni az érettségi eredményt, hanem automatikusan beírják a központi rendszerből, csak ugye nekik hitelesítgetni kell meg minden nyavalya. De azért ahogy elnéztem a neten, elég sokan aggódtak, hogy mi lesz már, miért nincsenek bent az eredmények, mert 11.-e a határidő, de írták a felvin, hogy bent lesz az mindenkinek, csak elég időigényes folyamat ez, úgyhogy ne idegeskedjünk. És most már nekem is bent van, szóval tök jó. :D

Sokat nézelődtem a neten a szakkal kapcsolatban, hátha segít valamennyire felkészülni, hogy annyival kevesebb dolog érjen váratlanul. Azért tegnap kaptam egy kisebb sokkot. Azt mondják, hogy az SZTE-n a gyógytornászoknak a tavalyi évtől kezdve van egy új természettudományos tárgyuk, ami nagyrészt kémia, és igencsak bukós tantárgy. Korábban fel voltam rá készülve, hogy haverkodni kellene egy kicsit a kémiával is, de nekem azt mondták, hogy nem kell annyira nagyon a kémia, simán tanulható az a része, amit az egyetemen ezen a szakon kérnek. Na erre... Azt eddig is tudtam, hogy az anatómiával és az élettan-kórélettannal nagyon vigyázni kell, mert könnyen bukik belőle az ember, ehhez akkor jöhet pluszba ez a csoda kémiás cucc, juppí! Neki is álltam kémia könyvet kunyerálni Amandától, ő úgyis azt mondta, hogy csak arra tudná használni, hogy télen betüzelje, szóval szívesen ideadja. Csak hát ezt nem lehet megtanulni két hónap alatt, ahogy a bioszt se lehetett, de azért az alapokat hátha át tudnám még ismételni. Emellett előkotortam nővérem funkcionális anatómia, illetve élettan-kórélettan könyveit, de egyelőre csak az első lapokat nézegettem belőlük. Lassan indul a mi kis kapcsolatunk, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan elválaszthatatlan jóbarátok leszünk.

Oh, amúgy ugye a múltkor azt írtam, hogy a beiratkozáshoz kell a szemüveg dioptriaszáma. Miután hazaértem, akkor jöttem rá, hogy az nem a beiratkozáshoz kell, hanem a második évtől az alkalmasságihoz. Nem baj, legalább ez is megvan most már. :D (Amúgy mire hazaértem, anyum pont megtalálta a hat évvel ezelőtti papíromat.) Plusz le lett ellenőrizve a látásom, és hat év alatt nem változott rajta semmi. Bár ez nem meglepő, mivel nagyon minimális a szemüvegem erőssége, mindössze plusz feles. Nem is kell állandó jelleggel hordanom, szóval egyáltalán nem zavar. Az orvos amúgy hihetetlenül aranyos volt, pedig azt hittem, hogy egy dokinak már nincs sok kedve/ereje délután négy órakor kedvesen mosolyogni. Persze emberfüggő, de olyan jó érzés, amikor így állnak a betegekhez. :) A védőoltásos kiskönyvemet viszont továbbra sem találjuk, komolyan nem tudom, hogy hol a jó életben lehet...

Még nincs hozzászólás.
 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!